Műszaki tartalom

Egyik legfontosabb tényező az ablakok K értéke(hőátbocsátási tényező), az alap kétüveges változatnál 2,8W/m2K értéket lehet elérni, a legjobb elérhető érték 1,0W/m2K, ezek ún. gázzal töltött üvegek.
Léteznek még háromrétegű üvegek is, ezek K értéke kb.0,6W/m2K.
Légkamrák száma szerint lehetnek 5-7-8 légkamrás profilok, minél több a légkamra, annál jobb a hőszigetelés.
Az ablakokat a legmodernebb SIEGENIA – AUBI vasalattal látjuk el, ezek minden igényt kielégítenek, bukó, nyíló és résszellőztető funkcióval ellátottak.
Árajánlat kérése:
Díjtalanul biztosítunk helyszíni felmérést, ahol pontos árajánlatot tudunk adni, de kérhet e-mail-ben is árajánlatot az igények megadásával, esetleg képeket is csatolhat a jelenlegi nyílászárókról.
Az árajánlat tartalmazni fogja az ablakok árát, a beépítést, a helyszínre szállítást, a bontott ablak elszállítását, külső-belső párkányt, purhabot, csavarokat, szilikont és igény szerint a takaróleceket, illetve az ÁFÁ-t. Fontos, hogyha például nem tart igényt mondjuk külső párkányra, akkor ezt az árajánlatkéréskor kérjük írja meg, hogy az ajánlatunkban ne szerepeljen.
Ablak bontva vagy régi tokba építve:
Az ablakcserénél kibonthatjuk a régi tokot, ebben az esetben utólagos kőműves munkára is szükség van, ezeket igény szerint természetesen elvégezzük. Panellakás esetén ez nem jön szóba.
Lehetőség van a régi tokszerkezetet meghagyva is beépíteni az új műanyag ablakot.
Ebben az esetben a régi nyíló szárnyakat leszereljük, a zsanérokat leflexeljük, az új ablak tokját pedig a régi ablak tokszerkezetében helyezzük el. Ez a változat nem jár kőműves munkával. A régi ablak és az új ablak közötti részt, amit purhabbal töltünk ki, pedig letakarózzuk.

ARENA ARENA ARENA